Nedjelja, 14 travnjaStranica o Hrvatski
Shadow

5 super jednostavan (i učinkovit!) Načina organiziranja prostor ispod vašeg sudopera

Ne znam za vas, ali područje ispod našeg sudopera često je kaotično. Iako imamo nekoliko sustava za pohranu, uključujući posude za čišćenje i malu policu, vrlo kratko je ostaje uredno i već nakon par dana ponovno postane zatrpano i nepregledno. Stoga smo odlučili potražiti na Pinterestu inspiracije i pronašli izvrsna rješenja, koja vam mogu pomoći da neuredni prostor pretvorite u pregledan i dobro organizirani ormarić. Evo najboljih ideja za organiziranje prostora ispod sudopera s Pinteresta.

 

1. Koristite prozirne posude

Prednost prozirnih posuda: Možete brzo shvatiti što je unutra, zadržavajući stvari uredno posložene i pristpačne.

Foto: Passion for Home

 

2. Postavite šipku

Postavite šipku tako da se proteže unutar vašeg ormara, zatim zakačite boce za prskanje na šipku. Osim toga, možete dodati i lončić za spužvice kao na fotografiji iznad.

Foto: A Bowl Full of Lemons

 

3. Postavite kuke

Dodajte kuke na unutrašnjost ormara kako biste mogli objesiti male predmete poput rukavica, četki i još mnogo toga.

Foto: Heart Organizing

 

4. Iskoristite stalak za začine

Veliki smo obožavatelji upotrebe unutarnjih vrata ormara za skladištenje. Iskoristite zidni nosač za začine za vrata ormarića kako biste držali manje predmete: četke i spužve koje se lako mogu izgubiti u nepreglednim ormarićima.

Foto: Mommy Suite

 

5. Dodajte okretnu posudu

Okretna posuda vam može pomoći da dosegnete najdublje kutove vaših ormarića. Možete koristiti plastiku s gumiranom bazom kako bi vam potrebni predmeti uvijek bili dostupni i lijepo organizirani.

Izvor: thekitchn

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: