Četvrtak, 18 srpnjaStranica o Hrvatski
Shadow

ADVENT U DIVLJEM SRCU GRADA Čudesne noćne šetnje pod vodstvom Djedice i Božićnog vilenjaka

Petkom, subotom i nedjeljom Zoološki će vrt biti otvoren do 20 sati, a građani će se moći uključiti u „Mrak obilazak“. Tijekom tog obilaska u čijem će se vođenju izmjenjivati Djedica i Božićni vilenjak, posjetitelji će proći niz paviljona i upoznati njihove najzanimljivije stanovnike. Obilazak traje 90 minuta, a za sudjelovanje na blagajni je potrebno preuzeti kupon.

U organizirane obilaske Vrta moći će se ići i po danjem svjetlu. Ti su obilasci na rasporedu svakim danom u 11:45, a petkom, subotom i nedjeljom dodatno i u 14:45 sati. Okupljanje je kod nastambe morskih lavova.

Petkom, subotom i nedjeljom u Tropskoj će se kući nalaziti posebna istraživačka postaja. Edukatori Vrta o životinjskom će svijetu podučavati sve zainteresirane od 11 do 19 sati. Svaki vikend u istraživačkoj će se postaji obrađivati druga tema.

 

Priprema se i mnogo dodatnih sadržaja – od božićnih igara za djecu i odrasle preko božićnih darova za životinje do posebno uređenih mjesta za fotografiranje. Tu su kućica medenjaka, kutak za zaljubljene i mjesto dobrih želja.

U subotu, 22. prosinca u 17 sati u Vrtu će gostovati Gradsko kazalište Žar ptica s predstavom Darovi Djeda Mraza. Na Zebrinu trgu i u restoranu Kod morskog lava posjetitelje očekuje prigodna blagdanska ponuda jela i pića.

Advent u Zoološkom vrtu grada Zagreba svečano se otvara u nedjelju, 2. prosinca 2018. u 17 sati i traje do 6. siječnja 2019. godine.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: