Utorak, 17 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

ANĐA MARIĆ ODGOVORILA NA ŠUŠKANJA DA LJUBI BIVŠEG ‘Glupost je kad dva puta ideš napraviti istu stvar i očekuješ drukčiji rezultat. A ja nisam glupa’

Anđa Marić (41) za sebe neće reći da se već šest godina bori s teškom bolešću, baš suprotno, ona svo ovo vrijeme bolest – pobjeđuje. A najviše od svega ohrabruje i veseli činjenica da je pjevačica u posljednje četiri godine stupanj invaliditeta uspjela smanjiti sa sedam na tri.

– Po prognozama sam u kolicima trebala biti najkasnije do 2014., a ja sam zapravo sve bolje i bolje – pohvalila se u razgovoru za IN magazin Anđa, koja se liječi isključivo prirodnim metodama i meditacijom.

– Naporan je to rad. Jutros sam u pola četiri meditirala sat vremena zato što je tad visok melatonin i veći je efekt meditacije – objašnjava pjevačica svoje metode liječenja.

A nakon dugogodišnje bitke za skrbništvo nad sinom, koje je ipak uspjela dobiti, Gašper danas živi s ocem u Ljubljani. Anđa je s bivšim suprugom Primožem Dolničarom (45) napokon izgladila odnos, do te mjere da se u nekim medijima čak nagađalo kako su ponovno u romantičnoj vezi.

– Znate što je definicija gluposti? Kad dva puta ideš napraviti istu stvar i očekuješ drukčiji rezultat. Ja nisam glupa. Primožu zaista želim sve najbolje i u dobrim smo odnosima, sad se konačno ponašamo kao dvoje roditelja koji imaju fokus isključivo na dobrobiti svoga sina i to je fenomenalno, tako da ne, neću ponavljati stare pogreške – iskreno je rekla Anđa Marić za IN magazin.

 

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: