Srijeda, 25 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

BIBA I JOSIPA ZARADILE ‘VATRENI’ KILOGRAM NA VAGANJU Natjecatelji borave u vatrogasnoj postrojbi gdje se okušavaju u vatrenim izazovima

Natjecatelji RTL-ovog realityja ‘Život na vagi’ trenutačno borave u javnoj vatrogasnoj postrojbi grada Zagreba, gdje su i sinoć pokazali svoje ‘vatrogasne’ vještine u izazovu, a večeras su nastavili s ‘vatrenim’ izazovima.

Prvo što im je instruktor Mato rekao jest da će igrati tzv. vatrogasnu odbojku dok je Mario za to vrijeme dobio specijalni zadatak – pravi trening za profesionalnog vatrogasca. ‘To je jedan od najtežih i odlučujućih treninga za prijem u vatrogasnu službu. Znam tvoju želju, ali vidjet ćemo u kakvom si stanju i koliko moraš još napraviti da bi došao do pravog vatrogasca’, objasnio je Mariju instruktor te naglasio da je trening pod kompletnom zaštitnom opremom.

RTL

 

Nakon prve vježbe instruktor je pohvalio Marija, no kasnije mu je malo nedostajalo da završi posljednju vježbu. ‘Skini kile i proradi na kondiciji’, rekao mu je na kraju testa instruktor te dodao da mora proći do kraja sve tri vježbe kako bi postao vatrogasac, što sada nije uspio, a Mario je rekao da će nastaviti mršavjeti.

RTL

 

Stiglo je vrijeme za Veliki izazov. Riječ je o vatrogasnom poligonu koji moraju proći u najbržem roku, a sastavni je dio obuke svakog vatrogasca. ‘Gledat će se vaša brzina jer je bitna zbog djelovanja na intervenciji kada se vatra širi velikim brzinama’, rekao je instruktor Mato.

RTL

 

‘Danas neće biti pobjednika, nego će se kažnjavati najsporiji par koji će dobiti plus jedan kilogram na vaganju’, rekla im je Marijana, a Biserka je komentirala da ona i Josipa neće uspjeti odraditi izazov isto kao dečki. Iako su željele odustati, na kraju ih je Marijana odgovorila i cure su ipak odradile cijeli izazov

.

RTL

Na kraju su pobijedili Miro i Mario, a najlošiji su rezultat imale Biserka i Josipa i zaradile su kilogram viška na sljedećem vaganju.

Uslijedio je last chance trening, prema riječima instruktora – najteži do sada.

RTL

 

Sutra slijedi vaganje, a koji će par imati najlošiji rezultat doznajte u 21 sat na RTL-u.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: