Četvrtak, 30 studenogaStranica o Hrvatski
Shadow

BORIS ŠTOK DANAS OBJAVIO PRVI SAMOSTALAN ALBUM Spoj najmoderne plesne elektronike i zvuka osamdesetih

ZAGREBBoris Štok “puca iz svih oružja” – prije nekoliko dana je predstavio singl i videospot “Dodiri”, a danas objavljuje debitantski album “Ispod kože” te najavljuje koncert u velikom pogonu zagrebačke Tvornice Kulture! Nakon od publike i kritike hvaljenog EP izdanja “Puls” izvrstan riječki glazbenik podiže letvicu još više – prvi samostalan album “Ispod kože” je spoj najmoderne plesne elektronike i zvuka osamdesetih uz vrhunsku svjetsku produkciju.

[embedded content]

 

U nešto manje od godinu dana, koliko je prošlo od Štokovog zadnjeg nastupa u Tvornici (4. studenog 2017.), jako puno se promjenilo na bolje u karijeri ovog izuzetno talentiranog glazbenika. Odličan EP “Puls”, praćen singlovima “Ove misli”, “Kao mi”, “Ispod kože”, “Tišina” i “Voli me još ovu noć”, koji su instalirani u eter većine domaćih radio stanica, potvrdio je njegovu autorsku superiornost. Dodana vrijednost stigla je od strane drugih glazbenika kroz remixeve (Blacksoulov remix “Ispod kože”) i fantastične suradnje (grupa Chui u singlu “Pogledaj”) te od YSL-a čiji ambasador brenda je postao prije nekoliko mjeseci. Uz sve navedeno, Boris je objavio fenomenalne singlove “Baby, Baby” i “Dodiri” te zaslužio Porin nominaciju za novog izvođača godine.

[embedded content]

 

U utorak, 16. listopada, Boris stiže u zagrebačku rock knjižaru Rockmark u Berislavićevoj, gdje će najaviti svoj veliki zagrebački koncert, akustično izvesti nekoliko pjesama i družiti se s fanovima koji će imati prilike album “Ispod kože” i ulaznice za koncert u Tvornici kupiti po povoljnijim cijenama.

Promocija albuma će se održati u petak, 26. listopada u obnovljenoj Tvornici Kulture, a Borisu će se na nastupu pridružiti legendarna Josipa Lisac i grupa Chui. Ulaznice po cijeni od 45 kn već se nalaze u prodaji. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 60 kn. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: