Srijeda, 30 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

BORSTAD nova kolekcija “eco-friendly” proizvoda za čišćenje iz Ikee

Vjerujemo da nitko ne uživa u vikendu dok čisti prozore i riba kupaonske pločice. Ako nas pitate, subota i nedjelja su sveti dani koji bi trebali biti posvećeni druženju s obitelji i prijateljima, a ne čišćenju. No, s proljećem na horizontu i rezolucijama o čistom i urednom domu u 2020., pospremanje je nešto što ne možemo zanemariti – i srećom, čini se da je IKEA na istoj valnoj duljini. Tvrtka je upravo predstavila novu kolekciju koja je posvećena čišćenju, ali sa stilom.

 

Nova limitirana kolekcija imena BORSTAD – što na švedskom znači “četkano”, ima alate za čišćenje izrađene od materijala poput cedra, ratana, metala i tkanina. Zanimljivo je da su mnogi proizvodi kolekcije namijenjeni tradicionalnom načinu čišćenja i održavanju naših domova i ormara, a linija uključuje čak nekoliko zgodnih dragulja poput četke za cipele, klofer i platnenih vrećica, koje čuvaju vaš pribor za čišćenje da potraje.

U nastavku pogledajte što vam sve donosi kolekcija BORSTAD, koja bi početkom veljače 2020. trebala stići u Hrvatsku!

 

Zelena sredstva za čišćenje su ona koja sami napravite, a kolekcija BORSTAD ima boce u kojima ćete ih držati.

 

Boce dolaze s pumpama ili u spreju (cijena oko 20 kuna svaka), a izrađene su od plastike, a ne od stakla, kao i čelična košarica za nošenje vaših proizvoda (oko 67 kuna).

Klasična košara izrađena od ratana, proizvod je koji

Izvor vijesti

Slični postovi: