Srijeda, 30 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

BRAD I JENNIFER SRUŠILI INTERNET: CIJELI SVIJET NAVIJA ZA OBNOVU LJUBAVI ‘Još susret ili dva i sve će završiti kao na snimci prije 20 godina’

“Oh, wow!” jedino je što je Brat Pitt uspio izustiti kada je na ekranu u backstageu ugledao Jennifer Aniston u pripijenoj haljini boje bjelokosti ispod koje taktički nije nosila grudnjak.

Bila je to sjajna večer za ove bivše supružnike jer su oboje otišli kući ovjenčani nagradama. Na 26. dodjeli nagrada Screen Actors Guild u Los Angelesu 56-godišnji Brad osvojio je nagradu za najboljeg sporednoga glumca za ulogu u filmu “Bilo jednom u Hollywoodu”, a 50-godišnja Jennifer nagradu za najbolju žensku ulogu u dramskoj seriji za svoju interpretaciju lika novinarke Alex Levy u popularnoj seriji “The Morning Show”.

Getty images/AFP

 

Nježni dodiri

A kada su se u ponedjeljak ujutro probudili, dočekala ih je vijest da je njihova fotografija, koje vjerojatno nisu bili ni svjesni, srušila internet.

Fotografi su noć prije u backstageu uhvatili famozni trenutak koji je prema mnogima potvrdio da se stari ljubavni plamen ponovno razbuktao.

Bivši supružnici sreli su se oči u oči. Očarani, oboje s osmijehom na licu, bacili su se jedno drugom u zagrljaj kako bi si međusobno čestitali na osvojenim nagradama. Onda je Jennifer pokušala otići od Brada, no on ju je nježno uhvatio za ruku i povukao natrag prema sebi. Tako je nastala ta famozna fotografija.

Dovoljno suptilna, a opet puna nježnosti – Jennifer drži svoju ruku Bradu na prsima, a on drži svoju ruku na njenoj. Ova scena kao iz sapunica izazvala je histeriju na društvenim mrežama. Obožavatelji mahom prizivaju povratak Bradifera, “power couplea” s početka 00-ih i navijaju za njihovo pomirenje.

“Napokon se događa. Dali su nam ono što smo tako dugo čekali. Srce mi je skoro iskočilo”, “OMG! Ovo se napokon dogodilo”, “Povratak savršenog para!”, “Spavaš li mirno Angelina”, samo su neki od komentara koji su samu dodjelu nagrada i

Izvor vijesti

Slični postovi: