Utorak, 26 listopadaStranica o Hrvatski
Shadow

BRAD PITT U ZAGRLJAJU DIZAJNERICE NAKITA I DUHOVNOG GURUA? ‘Jako mu se dopao njezin šamanski element i činjenica da se bavi ozonskom terapijom’

Brad Pitt ima novu ljubav, tri godine nakon razvoda od Angeline Jolie, piše Daily Mail.

Slavni glumac kojeg trenutno u kinima možemo gledati u filmu ‘Ad Astra’ potajno je već tri mjeseca u vezi s dizajnericom nakita i duhovnim guruom Sat Hari Khalsa, objavio je časopis UsWeekly.

Portal časopisa UsWeekly piše da je 55-godišnji glumac započeo vezu sa Sat Hari Khalsa nakon raskida s Charlize Theron u lipnju. S Theron je Pitt u medijskim napisima bio povezivan već i ranije.

Pitt je sa Sat navodno postao blizak prije godinu dana na zabavi koju redovito organiziraju Red Hot Chili Peppers. Sat je u prošlosti kao duhovni guru bila povezana s frontmenom spomenutog benda Anthonyjem Kiedisom.

Brad i Sat su mediji tom prilikom prikazali kao potencijalni par, ali kasnije nisu viđani zajedno.

 

Pitt i Theron su navodno započeli svoju vezu prošle godine kad su zajedno pozirali za reklamu Breitlinga. Neki tvrde da su zapravo samo prijatelji. Prema nekim izvorima, Pitt se nije želio previše zbližiti s Theron, pa je prekinuo vezu.

U lipnju se navodno opet susreo sa Sat, pa su proveli zajedno dobar dio ljeta. Na premijeri filma ‘Ad Astra’ u Los Angelesu 19. rujna fotografirani su kako odlaze u isto vrijeme.

Za razliku od drugih slavnih glumica s kojima je Pitt ranije bio u vezi (Gwyneth Paltrow i Jennifer Aniston) Sat, koja je rođena u SAD-u, a provela je dio života u Indiji, nije osoba koja zahtijeva pretjeranu pažnju.

– Sat je vrlo jaka i ima vedar duh. To ga i privlači. Dobro je što nije glumica, kazao je izvor Daily Maila. – Brad nije zainteresiran za ulazak u vezu s ikim iz svijeta zabave. Sa Sat nema velike drame, kazao je izvor.

 

Sviđa mu se i što je Sat pripadnica ‘šamanskih Sikha’ koja se bavi ozonskom terapijom. To je, kažu, u skladu s njegovom spiritualnom stranom. Ona je također vlasnica kolekcije nakita Amrit, koja je nazvana po njezinoj kćeri. Ona izrađuje divne, ženstvene komade nakita s poludragim kamenjem, koje je oblikovano poput usana i srca okruženog dijamantima.

U vrijeme njezina boravka u Indiji Sat je učila o draguljima i simbolici koja je povezana s izradom dragog kamenja. Svidjelo joj se što se nakit izrađuje u skladu s pravilima drevnog simbolizma.

Zanimljivo je da je Jenifer Aniston kupila neke primjerke nakita iz te kolekcije.

Odnos između Brada i Sat još nije naročito ozbiljan, jer Brad nije za to spreman, ali Sat je za njega posebna osoba s kojom uživa provoditi vrijeme, kazao je izvor Daily Maila.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: