Subota, 18 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

(ČEKAMO NOVU GODINU) BEZ STRESA UZ VAŠE NAJMILIJE: Deset savjeta kako vaše druženje uz večeru učiniti savršenim!


Ne tražite isprike

Ne znam što napraviti. Ne znam kuhati. Nemam vremena počistiti stan. Kutna garnitura mi je prljava. Sve su to isprike zbog kojih ćete na kraju požaliti što niste organizirali druženje budući da nitko od vaših prijatelja vjerojatno neće ni primijetiti stvari koje vi primjećujete. Ako su prijatelji pravi, pojaviti će se s bocom vina, a ne hrpom predrasuda!

Recite prijateljima da donesu sitnicu

Najvjerojatnije će vaši prijatelji, čim ih pozovete na druženje pitati što mogu ponijeti. Nemojte biti ”fini” i reći da ne trebaju ponijeti ništa. Da svatko donese neku sitnicu, to će vama olakšati posao, a i oni će se osjećati kao dio vaše male organizacije!

Outdoors on patio eating

Getty Images/iStockphoto

 

Sve što možete, pripremite prije vremena

90% cijele hrane za vaše druženje bi trebalo biti unaprijed pripremljeno. Nemojte si ostavljati za posljednji dan ništa previše, samo stvari koje trebate slagati prije nego gosti dođu i hranu koja treba biti topla.

Kokteli neka budu jednostavni

Premda svi cijenimo barmene koji znaju savršeno smiksati dobar koktel, ne želite gubiti puno vremena na sljubljivanje sastojaka za koktel. Izaberite dva, tri jednostavna i njih poslužite uz vino i možda nešto žestoko.

Spanish style dining table with paella and Spanish style dishes on wooden table in backyard. Overview.

Getty Images/iStockphoto

 

Promijenite vrećice za smeće

Vjerujte nam, na zabavama se smeđe puni kao ludo! Biti će vam drago što ga nećete morati iznositi svakih 20 minuta!

Svakako dekorirajte stol

S nečim prirodnim, voće je uvijek dobar izbor i, naravno, svježe cvijeće!

<img src="https://www.jutarnji.hr/dobrahrana/price/istock_67157961_large.jpg/4485542/ALTERNATES/FREE_380/iStock_67157961_LARGE.jpg" data-variant="FREE" data-src-template="https://www.jutarnji.hr/dobrahrana/price/istock_67157961_large.jpg/4485542/BINARY/thumbnail/iStock_67157961_LARGE.jpg" data-proxy-image data-proxy-width alt="Cheese platter starter appetiser pre dinner snack, assortment of

Izvor vijesti

Slični postovi: