Nedjelja, 28 studenogaStranica o Hrvatski
Shadow

CLARKSON PONOVO ‘ISCIPELARIO’ GRETU THUNBERG ‘Ona je idiot zbog koje su mladi zamrzili automobile i više ne gledaju automobilističke emisije!’

Clarksona, Maya i Hammonda gledat ćemo u automobilističkom showu The Grand Tour još najmanje dvije sezone, a četvrta će se emitirati uskoro, 13. prosinca kao i do sada na Amazon Primeu.

Pritom je odlučeno da trojac sljedeće dvije sezone odradi kao specijale u kojima ćemo vidjeti mnoštvo akcije, neobičnih izazova, automobila ali i drugih prijevoznih sredstava.

No, ususret novoj sezoni, naime, Jeremy Clarkson nije odolio, a da se još jedanput  ne obruši na mladu klimatsku aktivisticu Gretu Thunberg.

Izjavio je kako Greta uopće ne pridonosi sprječavanju klimatskih promjena te je optužio kako je svojim djelovanjem i izjavama potpuno uništila interes mladih ljudi za automobilističke emisije poput The Grand Toura, štoviše i za automobile uopće.

16-godišnja Šveđanka postala je prepoznatljiva figura u borbi protiv klimatskih promjena, a Clarkson tvrdi da je s obzirom na to da ima veliki utjecaj na dio mladih ljudi, kod njih stvorila dojam kako su automobili zlo koje valja iskorijeniti.

Za The Sun je izjavio, a prenosi Metro, kako svatko tko ima ispod 25 godina više ne gaji baš nikakav nikakav interes za automobilima upravo zbog Grete Thunberg koja je „ubila show”.

pic.twitter.com/hN1fUnXDBY

— Jeremy Clarkson (@JeremyClarkson) November 7, 2019

 

“Greta Thunberg je idiot.

Izvor vijesti

Slični postovi: