Petak, 21 siječnjaStranica o Hrvatski
Shadow

DETALJI STRAŠNE SMRTI U ISKOPANOM I NEOGRAĐENOM KANALU U ZADRU Poginuo je poznati prodavač gumenih pauka

Zadarsko tužiteljstvo izdalo je nalog za obdukciju nad 58-godišnjim Petrom Radmanom poznatijim pod nadimkom Gumifleks. Pod još nerazjašnjenim okolnostima, njegovo je tijelo u utorak navečer pronađeno u iskopanom kanalu na Krešimirovoj obali.

Iako zasad nema elemenata koji upućuju na kazneno djelo, obdukcijom bi se trebalo točno utvrditi kako je Zadranin te večeri stradao.

– Gumifleks je prodavao različite zgodne stvarčice na utakmicama, a na Kalelargi u sezoni najčešće gumene pauke koji se lijepe po zidu. Bio je nižeg rasta i specifičnog hoda, a nedavno je ostao sam na svijetu nakon što mu je umro brat blizanac. Nije imao nikoga, živio je sam, a imao je i viši tlak. Ne mogu vjerovati da ga više nema.

Ne znam što se moglo dogoditi – rekao je poznanik Zadranina koji je stradao u blizini kuće u zadarskom Diklu, gdje je godinama živio. Njegovi susjedi ogorčeni su nesretnim događajem jer smatraju da je stradao zbog neobilježenog građevinskog kanala u kojem je pronađen.

– Moguće je da nije vidio kanal jer nije bio ograđen. Uz njega su bila postavljena samo tri stupića koja sigurno nisu bila dovoljna tijekom noći. Mogao je upasti unutra ili ga je mogao baciti automobil – rekli su Dikljani.

Očevici nesreće koja je otkrivena oko 18.30 sati potvrdili su kako je sasvim moguće da je muškarac stradao zbog nepropisno ograđenog kanala.

–  Nakon istrage, koja se nastavlja, kao i nakon provedene obdukcije, moći ćemo reći nešto više o okolnostima ovog događaja – rekla je Sonja Šimurina, glasnogovornica zadarske policije, koja jučer još nije mogla reći tko izvodi radove u Diklu te jesu li propisno osigurani.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: