Petak, 21 siječnjaStranica o Hrvatski
Shadow

FOTO: DEBELI I BRADATI JOHNNY DEPP SNIMA U BEOGRADU Poznati se glumac za ulogu toliko promijenio da ga teško prepoznaju i najveći obožavatelji

Poznati glumac Johnny Depp (55) trenutno se nalazi u Beogradu gdje snima novi film ‘Minamata’ u kojem igra glavnu ulogu, fotoreportera Williama Eugenea Smitha.

Za potrebe uloge Johhny je toliko promijenio izgled – udebljao se i pustio bradu – da bi ga teško prepoznali i najzagriženiji obožavatelji pa bi tako maskiran mogao mirno šetati glavnim gradom Srbije.

Kažemo ‘mogao bi’, kad bi mu za to preostalo vremena nakon napornog radnog dana jer, kako javljaju srpski mediji, Depp snima i po 15 sati dnevno.

Johnny je poput prave zvijezde odsjeo u luksuznom hotelu u kojem noćenje košta više tisuća eura, a uokolo ga stalno prate osobni asistenti. No, to je sav luksuz koji će dobiti od ovoga snimanja jer poznati glumac za nastup u ovom filmu, navodno, neće dobiti honorar.

Kako i inače jako cijeni svoju privatnost, Depp je izričito tražio da ga se čuva od obožavatelja i fotoreportera, a tražio je samo da se susretne s redateljem Emirom Kusturicom (64). No, s obzirom da obojica imaju prenatrpane rasporede, kratki susret možda će se organizirati na setu u pauzi snimanja.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: