Utorak, 17 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

FOTO: EMOTIVNI SUSRET DUGOGODIŠNJIH KOLEGA ‘Andriju mogu nazvati u bilo koje doba dana ili noći ako zatreba. Drži se majstore, nedostaješ na ekranu’

HTV-ova voditeljica i sportska novinarka Mirna Zidarić na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u društvu kolege Andrije Jarka, reportera Nove TV koji u zadnje vrijeme izbiva s televizijskih ekrana.

– Kad sretneš starog druga Andriju, kako mu se ne bi bacio u zagrljaj, a radost je tim veća što smo na neutralnom terenu, a ne pred kućnim pragom, napisala je Zidarić ispod fotografije na Instagramu, na kojoj je u zagrljaju s Jarkom.

Uz status je dodala i hashtag ‘drži se majstore’.

 

Za Tportal je rekla da je s Jarkom godinama uspješno surađivala na HRT-u te da je on, iako velika novinarska zvijezda, ostao ista osoba.

– Kao osoba je ostao isti onaj stari Andrija kojeg bih mogla nazvati u bilo koje doba dana ili noći, ako bi zatrebalo, a takvi su rijetki i zbog toga ga neizmjerno cijenim. Brojne obveze kojima obiluje novinarski posao ne pružaju mnogo vremena za intenzivna druženja, pa je svaki susret dragocjen. Andrija već neko vrijeme izbiva s ekrana pa mi istinski nedostaje, ali brzo će se vratiti, a svi kojima stane na kućni prag i dalje će strepiti, rekla je Mirna Zidarić za Tportal.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: