Nedjelja, 19 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

FOTO: IZAZOV BEZ POBJEDNIKA, A VAGANJE U PAROVIMA Natjecatelji igrali igru iz djetinjstva, Miro se nakon Marijaninog pitanja poslije vaganja rasplakao

Kandidati RTL-ovog ‘Života na vagi’ bili su podijeljeni u grupe po dva člana, a jutro poslije svi su komentirali da su Megi i Ivan ‘najekstravagantniji’ par u kući.

– Oni su nespojiv par, rekla je Irena dok je Megi zaključila kako su Ivan i ona baš dobar par i da će odlično funkcionirati.

Ubrzo je uslijedio izazov.

Trenerica Sanja otkrila je natjecateljima da se u ovom izazovu vraćaju u djetinjstvo, a igra se zove ‘Posljednji preživjeli’.

RTL

– Igramo dok ne eliminiramo i zadnji par. Igra traje 20 minuta, a unutar tih 20 minuta mora ostati samo jedan par – ako nijedan par ne ostane, nemamo pobjednika. Nagrada je izrazito vrijedna i važna jer će par koji pobijedi danas dobiti timski imunitet, objasnili su treneri.

Baro i Petar nisu sudjelovali u izazovu jer su ozlijeđeni.

Na kraju nitko nije pobijedio jer su ostala dva para, Nina i Luka, te Miro i Mario.

Nakon izazova Mario, Marko i Domagoj bacili su ‘trač partiju’.

– Ja sam siguran da sam zaslužio ostati do finala, a neki ljudi ovdje nisu zaslužili ostati ni prva dva tjedna, a provlače se već tjednima, komentirao je Mario.

Nakon ‘last chance’ treninga došlo je vrijeme za vaganje. Ovaj se put kandidati važu u parovima i gleda se ukupan zbroj njihove tjelesne mase, a o tome tko ispada odlučit će crvena linija.

Od pobjede u Malom izazovu Megi i Ivan imaju jedan kilogram prednosti na vaganju dok je Miro svoj kilogram prednosti potrošio.

Biserka je prva stala na vagu, a na posljednjem vaganju imala je 105,6 kilograma dok sad ima 1,7 kilogram manje. Bibin par Josipa, bila je sljedeća. Na posljednjem vaganju imala je 134,1 kilogram, a sad ima 2,5 kilograma manje, a kad se zbroje njihovi rezultati, djevojke su od prošlog puta izgubile 4,2 kilograma – što je u postotku 1,9% manje tjelesne mase.

Alen je bio idući na vaganju. Prošli je put imao 134,7, a sada ima 130,2 kilograma. Njegov par Marko imao je 134,1, a sada ima 4,9 kilograma manje! Dečki su izgubili zajedno 9,4 kilograma, što je u postotku 3,5% manje tjelesne mase.

RTL

 

Nina je na posljednjem vaganju imala 99,9 kilograma, a sada ima 1,1 kilogram manje dok je njezin par Luka sa 111,2 došao na 106,2 kilograma, što ga je oduševilo! Par je tako zajedno izgubio 6,1 kilogram, a to je u postotku 3,5%.

Irena je imala 99,6 kilograma, a u međuvremenu je skinula 3,8 kg, a Domagoj je sa 136,4 došao na 134,4 kilograma. Par je zajedno skinuo 5,8 kilograma, a to je u postotku 2,5% tjelesne mase.

Megi je na posljednjem vaganju imala 91,9 kilogram, a skinula je jedan kilogram. Ivan je imao 118,6, a sada ima 116,8 kilograma. Zajedno su izgubili 2,8 kilograma, što je u postotku 1,3%. Našli su se ispod crvene linije, ali imaju kilogram prednosti koji su osvojili na malom izazovu.

Mario je prije vaganja komentirao kako je mislio da će dobiti boljeg para, ali na kraju je zaključio da je zadovoljan Mirom. Prošlo vaganje imao je 132,8, a sada ima 2,9 kilograma manje. Njegov partner Miro imao je 127,1 kilogram, a skinuo je 3,7 kilograma. Nakon Marijanina pitanja što misli kakav će se vratiti kući, Miro se rasplakao, što je sve ganulo pa su mu i zapljeskali.

Dečki su zajedno izgubili 6,6 kilograma, što je u postotku 2,5% manje tjelesne mase i tako su završili iznad crvene linije.

Ostao je još jedan par prije odluke tko ide kući, a tko će ostati ispod crvene linije, gledatelji će doznati u idućoj epizodi “Života na vagi”.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: