Petak, 21 siječnjaStranica o Hrvatski
Shadow

FOTO: NAŠ NAJPOZNATIJI GLUMAC U HOLLYWOODU JOŠ JEDNOM POKAZAO KAKO IMA VELIKO SRCE Njegova kći Lana Lourdes (11) oduševljeno upoznala cijelu ekipu

Naš najpoznatiji glumac u Hollywoodu Goran Višnjić (46) još jednom je pokazao kako ima veliko srce. Naime, Šibenčanin s kćeri Lanom Lourdes (11) boravi u Dubrovniku, a osim šetnje Stradunom, junak TV serija “Hitna služba” i “Bezvremeni” (“Timeless”) obišao je i azil na Žarkovici.

– Već odavno je Goran Višnjić prijatelj Žarkovice pa je i ovaj posjet Dubrovniku iskoristio da provede vrijeme s volonterima i životinjama kojima godinama nesebično pomaže. U društvu kćeri Lane, koja je oduševljeno upoznala cijelu četveronožnu ekipu, proveli smo ugodan dan na ovom našem brdu, baš kao i prije dvije godine, koliko je prošlo od posljednjega susreta.

Prisjetili smo se obećanja gradonačelnika o potpori Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik i izgradnji novoga azila, ali tema je preteška za ovakav dan. Radije smo se družili sa psima – napisala je na društvenoj mreži Sandra Sambrailo, voditeljica dubrovačkoga azila, koja je do sad s ceste spasila više od 2000 životinja.

Podsjetimo, naš poznati glumac veliki je borac za prava životinja – sudjelovao je u mnogobrojnim kampanjama protiv nošenja krzna, a i sam je ponosni udomitelj napuštenih životinja – posljednji u nizu, koji je postao član njegove obitelji, je preslatki Lefty The Clefty, mješanac engleskoga buldoga i čivave, kojega su bešćutni ljudi odbacili jer se okotio s deformacijom njuške.

FACEBOOK

FACEBOOK

FACEBOOK

 

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: