Srijeda, 29 studenogaStranica o Hrvatski
Shadow

FOTO: NEDAVNO JE RODILA PETO DIJETE, A IZGLEDA SENZACIONALNO Slavna glumica (55) odlučila se odmoriti od mijenjanja pelena, svi su gledali samo u nju

U lipnju ove godine nekadašnja glumačka zvijezda Brigitte Nielsen postala je mama peti put. 55-godišnjakinja kaže da nikad nije bila sretnija, a istu stvar potvrđuje i njezin 15 godina mlađi muž Mattia Dessi, talijanski barmen s kojim je u braku već 12 godina. Ovo im je prvo dijete.

U četvrtak je snimljena u šetnji u Los Angelesu u društvu sina Douglasa Aarona Meyera (25) s kojim se držala za ruke hodajući cestom, i muža Mattije.

Ponosna mama nakratko se odmorila od mijenjanja pelena maloj Fridi, prvoj kćeri. Brigitte iz prijašnjih veza i brakova (udavala se pet puta) ima četiri sina, i to s tri različita muškarca.

 

Bivša supruga Sylvestera Stallonea privlačila je pažnju u širokoj i kratkoj jarko narančastoj haljini spuštenih ramena, s motivima cvijeća i ptica. Iako je širokim outfitom vjerojatno htjela sakriti višak na trbuhu, trudnoća nije puno promijenila njezine duge, atraktivne noge.

Haljina je toliko upadljiva da s nje nisu skidali poglede, a Brigitte apsolutno blista.

Los Angeles, CA - Brigitte Nielsen holds hands with her son Douglas while the duo are out grabbing lunch with her husband Mattia Dessì. The group are seen crossing the street together after their meal.
Pictured: Brigitte Nielsen
BACKGRID USA 4 OCTOBER 2018, Image: 389901076, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI

Profimedia, AKM-GSI

Brigitte Nielsen

 

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: