Nedjelja, 9 kolovozaStranica o Hrvatski
Shadow

FOTO: TEAM BUILDING KOJI SE PRETVORIO U ‘BUNGA BUNGA’ TULUM Razotkrivene manekenke koje su zabavljale nogometaše

Određeni broj nogometaša engleskog kluba Manchester City i te nepoznati broj trećih osoba organizirali su dolazak 22 manekenke s društvene mreže Instagram u luksuzni hotel The Mere Golf Resort u engleskom gradu Knutsfordu kako bi igrači u njihovom društvu mogli tulumariti poslije utakmice s Aston Villom koja se odigrala u nedjelju popodne, piše Daily Mail. Taj se hotel, naime, nalazi blizu domova više igrača Cityja.

Amira Paula, Marta Tejada, Isa Rivera i Chiara Battola na svojim su Instagram profilima i Instagram Pričama dokumentirale boravak u hotelu The Mere Golf Resort, međutim sve su u međuvremenu svoje Instagram profile prebacile na “privatno” što znači da njihove objave mogu vidjeti samo njihovi pratitelji. Rivera je svoj Instagram profil ili obrisala ili ga nikada nije ni imala.

Na fotografijama koje su spomenute djevojke objavile moglo se vidjeti da su u hotelu uživale u komfornim sobama u kojima se noćenje plaća nešto više od 1.300 kuna te da su bile odjeve u izazovne večernje haljine.

INSTAGRAM

Isa Rivera

INSTAGRAM

Amira Paula

<div class="teaser"

Izvor vijesti

Slični postovi: