Četvrtak, 23 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

FOTO, VIDEO Pogledajte kako je horda pljačkaša na Beverly Hillsu devastirala rijetki Porsche 911 GT3 RS! Vozač je uspio pobjeći i sobom ponijeti ključ

To što se posljednjih dana događa u Sjedinjenim Državama nije viđeno desetljećima. Mirni prosvjedi zbog smrti Afroamerikanca Georgea Floyda pod koljenom policajca 25. svibnja u Minneapolisu pretvorili su se u palež i pljačku u oko 150 američkih gradova.

Prizori su prestrašni, a nama u cijelom tom kaosu najviše pažnje privlači, naravno, sve vezano uz automobile.

Tako smo već prilike imali vidjeti video razbijanja i paljenje novih automobila u salonu Mercedesa, video krađe 50 novih Dodge Chargera i Challenger Hellcata iz salona, do devastiranih rijetkih modernih klasika poput BMW Z8 Alpine kojim se vlasnik zabio u stup dok je spašavao živu glavu od divlje horde nasilnih prosvjednika.

Youtube screenshot

 

Međutim, ako volite automobile sigurno znate što brojke i slova – 911 GT3 RS – predstavljaju ne samo u Porsche svijetu nego generalno među fanovima automobila… Upravo je jedan od njih prošlog vikenda na ulicama Los Angelesa jako loše završio.

 

Osim postova na društvenim mrežama devastiranog ikonskog Porschea 911 i video snimka s YouTubea pruža šokantan pogled na ono što se dogodilo u Gradu anđela.

Cijela priča o tome u kakvim je okolnostima Porsche završio ovako nije poznata, ali jasno možemo vidjeti kako je kultni super automobil u potpunosti devastiran.

[embedded content]

 

Krov je udubljen najvjerojatnije nakon što je na njega skočila osoba, pored toga razbijeno je stražnje staklo, razbijeni su i bočni prozori te je automobila išaran sprejem.

S obzirom na to da su vrata otvorena i da su uključena sva četiri pokazivača smjera možemo pretpostaviti kako je osoba za volanom uslijed napada bez puno dvoumljenja “dala petama vjetra”.

Inače, modeli  GT3 RS generacije 997,1 iznimno su rijetki (ako u ovom slučaju nije

Izvor vijesti

Slični postovi: