Nedjelja, 3 ožujkaStranica o Hrvatski
Shadow

FOTO: VRUĆA KAZALIŠNA PREMIJERA PRIVUKLA BROJNE POZNATE Stigle su Mia Begović, Anja Šovagović, a pratilju Žarka Radića bilo je teško ne zamijetiti

U nedjelju je u kazalištu Vidra održana premijera spektakularne predstave “Brodolomke”.

Daria Lorenci Flatz, Ecija Ojdanić, Anita Matić Delić i Sanja Milardović našle su se u ulogama četiriju žena iz različitih društvenih miljea, ali sa zajedničkim problemom – alkoholom, a za čitavu priču, koja će, obećaju glumice, publiku nasmijati, rasplakati i oduševiti, zaslužna je Ana Maras Harmander, kao autorica.

U režiji Kreše Dolenčića publika će imati priliku doživjeti pravi glumačko-plesno-pjevački spektakl s pravom ženskom pričom, koju u predstavi podupire jedini muški glumac Luka Petrušić u ulozi voditelja plesne terapije na koju se četiri žene ovisne o alkoholu odlučuju i time mijenjaju svoj život. 

Premijeru su pohodili brojna poznata imena poput Mie Begović, Anje Šovagović, Ksenije Marinković i brojnih drugih, a posebnu je pažnju privukao Žarko Radić koji je bio u društvu atraktivne plavuše. Riječ je o Esteri Šimek, s kojom je u vezi već nekoliko godina.

Tko se još pojavio od poznatih provjerite u FOTOGALERIJI.

 

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: