Četvrtak, 18 srpnjaStranica o Hrvatski
Shadow

FOTO: ZVIJEZDA ‘OSVETNIKA’ POTPUNO GOLA JURCALA ATENOM Glavni glumci novog filma skinuli sve krpice sa sebe, paparazzima nije promaknuo sočni prizor

Američki glumac, inače rođeni Rumunj, Sebastian Stan, najpoznatiji po ulozi u ‘Osvetnicima’ (‘Avengers’) snimljenom prema Marvelovim stripovima, došao je u središte pažnje na snimanju novog filma ‘Monday’.

Paparazzima, naravno, nije promakla vjerojatno najsočnija scena iz novog filma koju je Stan (36) u srijedu u Ateni snimao s kolegicom Denise Gough (38).

Glumci su se provozali glavnim grčkim gradom potpuno goli na motoru što sigurno nije bilo lako s obzirom da se temperature ondje kreću oko 10°C. Denise se čvrsto držala za Sebastiana dok su jurili na žutom skuteru, pokušavajući se ugrijati.

FOTOGALERIJA: Golo jurcanje na skuteru po Ateni

 

S obzirom da ostatak filmske ekipe na sebi ima debele zimske jakne i zimske kape, temperature su vjerojatno bile i niže u vrijeme snimanja scene.

‘Monday’ je pričao o dvoje autodestruktivnih Amerikanaca koji lutaju Atenom i grčkim otocima gdje se upuštaju u romansu.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: