Utorak, 18 siječnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Hrebak odgovorio Grmoji: Poklonit ću vam bijelu plahtu

Vladin prijedlog vezivanja potpora uz cijepljenje izazvao je polemiku na početku saborske sjednice.  Mostovac Nikola Grmoja iskoristio je repliku ne samo da prozove ministra Aladrovića, nego i HSLS-ovca Darija Hrebaka, koji mu nije ostao dužan.

Nikola Grmoja (Most) Vladu je prozvao da ne želi shvatiti kako je mirovinski sustav u problemima, da nastavlja s totalitarnim represijama i najavljuje vezivanje potpora uz cijepljenje.

– Ne mogu vjerovati da i liberal Dario Hrebak (HSLS) to odobrava, obećavam vam prosvjede ako nastavite s tiranijom, umjesto da izađete u susret poduzetnicima, poručio je vladajućima.

– Nemojte mi vi više o liberalizmu i oduzimanju prava, vidjeli smo kakva bi prava vi oduzimali. Umjesto knjige idući ću vam put pokloniti bijelu plahtu, uzvratio mu je Hrebak.

– Koliko ste neinventivni sa Ku-Klux-Klanom je negledljivo, nikad nisam odveo u pitanje prava bilo koje manjine, posebno ne crnaca, to je takva ludost koju želite progurati da nitko na to ne može nasjesti, kazao mu je Grmoja.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!

Nastavite čitati – Izvor članka

Slični postovi: