Utorak, 18 siječnjaStranica o Hrvatski
Shadow

HRT doznaje: Novi napad na djelatnike socijalne skrbi, napadači uhićeni

Danas oko 13.30 na adresi u Kaštel Starom  prilikom obavljanja redovitog posla, a u obilasku obitelji koja je pod nadzorom, napadnuta su tri djelatnika Centra za socijalnu skrb, potvrdila je za portal HRT-a Sanja Nazlić iz splitske policije. 

Djelatnici socijalne skrbi u obližnjem domu zdravlja zatražili su liječničku pomoć, gdje su im konstatirane lakše tjelesne ozlijede.

U prostorijama splitske policije nalaze se tri osobe, te se čekaju detalji kriminalističke istrage.

Sanja Nazlić je naglasila kako motiv napada još uvijek nije poznat. 

Ravnatelj splitskog Centra za socijalnu skrb: Napadnuti djelatnici su u šoku

Ravnatelj splitskog Centra za socijalnu skrb Ante Bjažević kazao je za portal HRT-a kako su napadnuti djelatnici u šoku. Naglasio je kako su napad počinili članovi obitelji koje su djelatnici redovito nadzirali.

Bjažević je istaknuo da će sutra obaviti razgovor s dvije napadnute kolegice, je jednim muškim kolegom i maknut će ih sa slučaja.

Dodao je kako smatra da napad nije slučajan i da su zbog medijskog linča u javnosti djelatnici socijalne skrbi izloženi napadima.

Poručio je da će on, kao ravnatelj, učiti sve što je u njegovoj moći da zaštiti svoje djelatnike. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!

Nastavite čitati – Izvor članka

Slični postovi: