Subota, 27 studenogaStranica o Hrvatski
Shadow

Ima nezadovoljnika COVID potvrdama, ali drugog izbora nemaju

U Hrvatskoj su u posljednja 24 sata zabilježena 4443 nova slučaja zaraze koronavirusom, što je oko 500 slučajeva manje nego prošlog utorka. Preminulo je 50 osoba. Od danas su na snazi nove mjere, svi zaposlenici, ali i korisnici državnih i javnih službi moraju imati COVID potvrde. Oni koji se nisu cijepili ili nisu preboljeli COVID – moraju se testirati.

I sinoć su se ispred Sabora i Vlade okupili prosvjednici koji se protive uvođenju COVID potvrda. Tvrde da nisu protiv cijepljenja, nego protiv prisile i uvjetovanja. Bilo je tu svakavih poruka, pa i vrijeđanja novinara koji su pratili događaj. Jedan od sudionika pročitao je – kako je ustvrdio – poruku Srećka Sladoljeva koji je objavio da se zarazio koronavirusom.

Jučer su se sve do navečer stvarale gužve na punktovima za testiranje. Bez negativnog testa ili potvrde mnogi neće moći na posao niti se koristiti javnim uslugama.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!

Nastavite čitati – Izvor članka

Slični postovi: