Srijeda, 27 listopadaStranica o Hrvatski
Shadow

ISTARSKI POLICAJCI APSOLUTNI JUNACI DANA Bojan i Goran zatekli djelatnika benzinske kako se guši i previja na podu, njihova reakcija bila je sjajna

Pulski policajci Bojan Milovanović i Goran Šurlan postali su apsolutni heroji dana nakon što su jučer briljantnom reakcijom spasili život djelatniku benzinske pumpe, objavili su iz PU istarske.

Naime, policijski službenici, inače djelatnici Postaje prometne policije Pula-Pola, oko 15,40 sati ušli su prodajni prostor benzinske postaje u Rogovićima kraj Pazina i zatekli djelatnika benzinske koji je ležao na podu, gušeći se, bez zraka, dok je druga djelatnica u panici zvala pomoć.

Odmah su prišli 26-godišnjem muškarcu, započeli reanimaciju, oslobodili mu dišne puteve i održavali ga na životu punih pola sata do dolaska hitne medicinske pomoći.

– Nismo se odvajali od njega sve do dolaska djelatnika hitne medicinske pomoći.  Odahnuli  smo kad smo mu uspjeli osloboditi dišne puteve i kad je počeo disati – rekao je policijski službenik Goran.

– Bili smo jako sretni kad smo čuli da je muškarac dobro i da je nakon pružene pomoći pušten na kućnu njegu. Sreća je da smo naišli u pravom trenutku i spriječili da se uguši – dodao je Bojan Milovanović. 

Policijski službenici još su jednom pokazali humanost, spretnost i spremnost da u svakoj prilici pomognu i spase ljudski život, naglašavaju u priopćenju PU istarske.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: