Subota, 18 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

IZBOR AUTO KLUBA: TOP 10 najboljih auto sadržaja koje u vrijeme pandemije i boravka kod kuće preporučujemo svakom ljubitelju automobilizma…

Pandemija korona virusom sve nas je potjerala u samoizolacije i karantene. Možda je prvih nekoliko dana bilo dobro za odmoriti, ali već sada je svima postalo dosadno.

Stoga su brojni izvori napravili popise automobilističkih filmova i serija za pogledati, ali većinu toga smo vidjeli već po nekoliko puta.

Mi smo, s druge strane, napravili popis filmova i serijala koji su ili poprilično novi te ne pretjerano poznati ili su stariji pa zaboravljeni. Svaki od tih sadržaja vrlo je zanimljiv i pružit će Vam dane uživanja u automobilističkim sadržajima.

Zahvaljujući internetu i različitim streaming servisima, u svakom trenutku su nam dostupni brojni auto-moto sadržaji, od kojih će se naći ponešto baš za svakoga.

Tako je Netflix nedavno objavio novu sezonu odlične kratke serije Drive to Survive, koja prikazuje sve događaje iza zavjesa Formule 1, a i tijekom ljeta je izašao serijal Hyperdrive, koji okuplja vozače diljem svijeta i izaziva ih na neobične utrke.

Na takvim servisima su se konačno pojavili i novi filmovi s automobilskom tematikom poput Izazivača: Le Mans ’66, ali se uvijek lijepo prisjetiti i nekih dobrih starih klasika. No za one koji vole ponešto i naučiti gledajući serije ili emisije, savršen izbor je streaming servis Motortrend, koji nudi niz emisija s modificiranjem ili restauracijom automobila.

_DSF1810.RAF

 

1. Izazivač: Le Mans ’66.

Ford protiv Ferrarija na utrci Le Mans tijekom 1960-ih godina jedno je od najboljih rivalstava u povijesti automobilizma, a ovaj film to odlično prikazuje.

during the Brazilian Formula One Grand Prix at Autodromo Jose Carlos Pace on November 17, 2019 in Sao Paulo, Brazil. (Photograph by Vladimir Rys)

Photograph by Vladimir Rys

 

2. Drive to Survive

Ovo

Izvor vijesti

Slični postovi: