Srijeda, 27 listopadaStranica o Hrvatski
Shadow

IZDANJE ZA LJUBITELJE VRTLARENJA U prodaji je novi magazin D&D VRT!

Novi, raskošniji i sadržajno bogatiji magazin D&D VRT možete kupiti na svim kioscima, a u prodaji je kao samostalno izdanje. Na 92 stranice donosimo niz aktualnih zelenih tema, poput detaljnog šalabahtera jesenskih radova u vrtu.

Sakupljanje sjemena, štihanje, priprema tla i malčiranje, prihrana zemlje, priprema trajnica za zimske mjesece, spremanje biljaka za niske temperature, sadnja lukovica… Sve je to potrebno odraditi da bi u proljeće vaš vrt zasjao u punom sjaju. Pričamo i o kukuruzu, omiljenoj žitarici na svijetu. Učimo vas koje su najbolje sorte kukuruza za kruh i kokice, a donosimo i sve o uzgoju te tradicionalne biljke.

U ovom broju vodimo vas u divne interijere i eksterijere. Otvaramo vrata stana od 57 kvadrata na zagrebačkoj Trešnjevci koji izgleda kao urbana džungla, rajskog ljetnikovca Đurđe Tedeschi, zelene terase s pogledom od milijun dolara u Dubrovniku i gradskog vrta u centru hrvatske metropole.

U novom broju magazina D&D VRT možete pogledati i brojne “uradi sam” projekte. Naučite kako brzo i lako izraditi vjenčić za vrata, vegetativno razmnožiti presadnice, dobro očistiti i zaštititi glinene posude, vratiti stari sjaj božićnoj zvijezdi…

Kupnjom novog magazina D&D VRT dobivate na dar cool naljepnice za tegle pet začinskih biljaka: ružmarin, kadulju, peršin, bosiljak, mentu…

Napravite od svoje tegle trendi detalj koji će oduševiti vaše prijatelje

 

PLUS DAR SVIM ČITATELJIMA UZ NOVI MAGAZIN D&D VRT!

Poklanjamo cool naljepnice za tegle za pet začinskih biljaka: ružmarin, kadulju, peršin, bosiljak i mentu.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xM_dPHMFlH4]

 

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: