Nedjelja, 3 ožujkaStranica o Hrvatski
Shadow

Izjave premijera nakon Zajedničke sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a

Nakon Zajedničke sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a održava se konferencija za medije u kojoj daje izjavu Andrej Plenković.

– Članove smo obavijestili o paketu mjera za ublažavanje rasta cijena zbog poskupljenja energenata, u osnovnim konturama, koje ćemo sutra ujutro predstaviti i koje će biti sveobuhvatne i dobre za građanstvo. Usvojili smo godišnje izvješće stranke za prošlu godinu gdje smo usprkos izvanrednim troškovima s kojima smo bili suočeni i dalje poslovali na tragu poslovanja u zadnjih šest godina. HDZ nema nikakvih kredita, nikakvih pozajmica i neplaćenih računa. Prošli smo veliki ciklus izbora i uvijek dobivali najbolje ocjene državne revizije, rekao je Andrej Plenković.

– Neće biti rečeno ništa prije deset sati sutra. Gledajte televiziju sutra u 10 sati, rekao je Plenković i dodao da se radi o sveobuhvatnoj mjeri.

O ministru Ćoriću

– Ti ficleki koji izlaze iz istraga ne zavrjeđuju nikakav komentar. Ćorić je dao izjavu, istraga je u tijeku. Ono što netko u različitim iskazima govori, ne želim komentirati, rekao je.

Uskoro opširnije…

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!

Nastavite čitati – Izvor članka

Slični postovi: