Nedjelja, 14 travnjaStranica o Hrvatski
Shadow

IZNENAĐENJE ZA POLICIJU KRAJ VINKOVACA Zaustavili dva vozila, iz njih izašlo 70 ljudi!

Policija u mjestu Vođinci, nedaleko od Vinkovaca, poprilično se iznenadila nakon što su u dva zaustavljena vozila pronašli nekoliko desetaka migranata. Za upravljačima osobnog i teretnog vozila bili su bugarski državljani, a kad su ljudi počeli iz niih izlaziti, policajci nisu mogli vjerovati – naguralo ih se 70!

– Sinoć, oko 23 sata, u mjestu Vođinci, u prometu je zaustavljeno osobno i teretno vozilo, kojim su upravljali 19-godišnji i 29-godišnji bugarski državljanin. Pregledom teretnog vozila, u tovarnom prostoru su zatečeno više osoba bez osobnih isprava.

U tijeku je kriminalističko istraživanje utvrđivanja načina nezakonitog ulaska u Republiku Hrvatsku i upravni postupak sukladno Zakonu o strancima.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Republici Hrvatskoj, 19-godišnjak i 29-godišnjak su uhićeni i nad njima se provodi kriminalističko istraživanje – stoji u priopćenju PU vukovarsko-srijemske.

Portal 24sata navodi da se u automobilu i kamionu nalazilo sedamdesetak stranih državljana i da nije bilo nijedne ženske osobe. Uhićeni migranti će biti vraćeni u zemlju iz koje su ušli u Hrvatsku.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: