Četvrtak, 30 studenogaStranica o Hrvatski
Shadow

‘JA SAM NAJZLOSTAVLJANIJA OSOBA NA SVIJETU, POGLEDAJTE ŠTO SVE GOVORE O MENI’ Melania Trump u velikom intervjuu progovorila i o Donaldu

Prva dama SAD-a Melania Trump kaže da je pokrenula kampanju protiv zlostavljanja i nasilja na internetu jer je ona ‘najzlostavljanija osoba na svijetu’.

U opsežnom intervjuu za ABC News, također je rekla da ne vjeruje nekim ljudima koji su radili u Bijeloj kući.

Kazala je i da žene koje nekoga optuže za seksualno zlostavljanje moraju predočiti čvrste dokaze.

Razgovor je snimljen prošli tjedan tijekom njezine turneje u četiri afričke zemlje.

‘Mogu reći da sam ja najzlostavljanija osoba na internetu’, rekla je prva dama.

‘Zaista ste najzlostavljanija osoba na svijetu?’, upita je novinar Tom Llamas.

‘Jedna od najzlostavljanijih. Pa pogledajte što govore o meni’, rekla je Melania u intervjuu snimanom u Keniji.

Upitana je li ona Donaldova čuvarica i zaštitnica, odgovorila je uz smijeh: ‘Oh, da bar!’

Kazala je i kako ne vjeruje nekim osobama koje su radile u Zapadnom krilu Bijele kuće te da svojem suprugu često daje iskrene savjete.

‘Neki od tih ljudi ne rade više u Bijeloj kući’, odgovorila je na potpitanje što je predsjednik Trump učinio kad mu je to rekla.

‘Teško je upravljati. Uvijek moraš čuvati leđa.’

Melania Trump je prošli tjedan bila na svojem prvom samostalnom putovanju kao prva dama Amerike tijekom kojeg je posjetila Ganu, Malavi, Keniju i Egipat.

U intervjuu je riječi bilo i o sve češćim istupima žena koje otvoreno priznaju da su bile zlostavljanje, na što je Melania rekla kako bi one trebale predočiti čvrste dokaze, iako nije pojasnila što bi ti čvrsti dokazi bili.

‘Podupirem te žene, no one moraju pokazati dokaze. Ne možeš samo reći ‘netko me seksualno zlostavljao’ ili ‘to i to si mi uradio’. Mediji ponekad pretjeraju prepričavajući neku priču koja možda i nije istinita. To nije u redu.’

Nešto ranije tijekom svog afričkog putovanja, Melania Trump je branila Bretta Kavanaugha, kandidata za Vrhovnog suca čiji je izbor umalo propao radi optužbe da je kao tinejdžer seksualno zlostavljao jednu ženu.

 

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: