Nedjelja, 14 srpnjaStranica o Hrvatski
Shadow

JACQUES POMIČE GRANICE DOMAĆE PRODUKCIJE Gospodin Glas ima novi singl, a mi vam premijerno donosimo spot za jednu od najprogresivnijih pjesama godine

Izvrsnost u svakom glazbenom izričaju u kojem se okuša, kod Jacquesove je brojne publike navika, ali svaki novi singl faktor je iznenađenja koji izaziva velik interes ljubitelja kvalitetne glazbe.

“Bit ću tvoje oči” četvrti je u nizu singlova kojima Jacques Houdek pomiče granice domaće glazbene industrije iskoračivši prema najmodernijoj produkciji. “Pravi sretnik” početkom 2018. najavio je tu veliku promjenu koja je naišla na odlične reakcije čiji se odjek pojačavao singlovima “Sam” i “Srce”, koji su mjesecima na svim top listama najemitiranijih pjesama.

Damjan Fiket

Damjan Fiket

 

Afirmativni tekst snažne poruke i neodoljivi plesni ritam upakirani u svjetsku produkciju Bojana Šalamona Shalle svrstavaju novi Jacquesov singl među najprogresivnije pjesme ove godine. Glazbenik nastavlja plodnu suradnju s autoricom glazbe i teksta Andreom Čubrić, a za inovativni videospot zaslužan je redatelj Dario Lepoglavec, kojemu su inspiracija bile boje kao simbol životnoga optimizma.

Do kraja godine publika može očekivati još jedan Jacquesov singl autora Ante Pecotića, čime će “Gospodin Glas” zaokružiti najplodniju glazbenu godinu do sad, s čak pet singlova, čime najavljuje novi studijski album koji će izaći 2019. u izdanju RTL Musica.

Damjan Fiket

Damjan Fiket

 

Svi Jacquesovi obožavatelji uskoro će u njegovim britkim komentarima moći uživati u novoj sezoni RTL-ova showa “Zvijezde”, jer je dio zanimljivog žirija koji čine i Nina Badrić, Petar Grašo, Tonči Huljić te Andrea Andrassy. Uzbuđenja sigurno neće nedostajati.

Pogledajte spot za Jacquesov novi singl ‘Bit ću tvoje oči’!

[embedded content]

 

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: