Srijeda, 22 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

‘JAKO MI JE ŽAO…’ Mia ne krije razočaranje nakon drugog mjesta na Dori, otkrila što misli o Kedžinoj pjesmi, ali i tko je bila njena favoritkinja

– Drago mi je što Kedžo ide u Rotterdam. Nemam što drugo reći, stvarno ima super pjesmu. Taj glas će daleko dogurati, on s njime uvijek daleko dogura – rekla je Slobodnoj Dalmaciji Mia Negovetić nakon Dore, ne krijući razočarenje zbog svojega drugog mjesta.

Iskrena sedamnaestogodišnjakinja emotivno je doživjela ishod opatijskog događanja, ali se s tugom dobro nosila.

– S druge strane, jako mi je žao što ja nisam ta koja će otputovati u Rotterdam. Mislim, pjesma je na engleskom. Ono…

FOTOGALERIJA: Glazbeno-scenski spektakl Dora 2020.

Opatija, 290220. Sportska dvorana Marino Cvetkovic. Glazbeni dani HRT-a u Opatiji. Dora, izbor za pjesmu Eurovizije. Na fotografiji: Indira. Foto: Matija Djanjesic / CROPIX

 

Gubitak jest, ali treba se naučiti gubiti. Stvarno je bilo za dlaku, za dlaku dlaku. Malo sam ipak razočarana, ali to je normalno – zaključila je mlada Riječanka kojoj se smiješi sjajna glazbena budućnost. Pohvale na njezin račun ne prestaju otkako ju je šira javnost upoznala 2015. godine, kada je kao 13-godišnjakinja s klapom HRM-a Sveti Juraj otpjevala “Lijepu našu” na svečanom vojnom mimohodu povodom obilježavanja 20. obljetnice vojno-redarstvene operacije “Oluja”.

– Nisam očekivala ni da ću upasti na Doru ni dospjeti ovako visoko. Ali znate kako je, kad se tako daleko dogura i kad je tako mala razlika. Naravno da očekujete pobjedu i budete razočarani kad je sve tako blizu, a zapravo jako daleko. Nemam što plakati, dala sam sve od sebe – izjavila je Mia dodajući “možda se vidimo sljedeće godine u Opatiji, a možda ne”.

FOTOGALERIJA: Poznati na crvenom tepihu uoči Dore 2020.