Subota, 27 studenogaStranica o Hrvatski
Shadow

JAZZ KONCERTI U LUDOJ KUĆI Sviraju Orkestar HV i Big Band Hrvatske liječničke komore, za blagdanski ugođaj pobrinut će se i Gelato Sisters

Ovoga prosinca čak dva jazz orkestra gostovat će u Ludoj kući.

U četvrtak, 12.12., na sam rođendan velikoga Franka Sinatre, jazz orkestar HV održat će koncert pod nazivom “TRIBUTE TO FRANK SINATRA”.

Jazz orkestar HV izvest će neke od njegovih najpopularnijih hitova koje će s orkestrom izvoditi jedan od najkvalitetnijih vokala zagrebačkog kazališta Komedija, Adalbert Turner Juci.

Voditelj jazz orkestra HV je bojnik Davor Dropuljić.

U šest godina postojanja orkestar je surađivao s mnogobrojnim imenima hrvatske glazbe (Renata Sabljak, Nina Kraljić, Marko Tolja, Jacques Houdek, Ervin Baučić, Ricardo Luque, Matija Cvek, Neda Parmać…).

Jazz orkestar HV u vrlo kratko vrijeme osvojio je srca publike svojim profesionalnim pristupom i vrhunskom zabavom.

U ponedjeljak, 16.12., u Ludoj kući gostuje Big Band Hrvatske liječničke komore kojem će se pridružiti vokalni sastav Gelato Sisters.

Na repertoaru Big Banda Hrvatske liječničke komore osnovanog prošle godine nalaze se dobro znane kompozicije iz swing ere, bezvremenski standardi (“LOVE”, “New York, New York”, “I’ve Got You Under My Skin”, ali i nešto moderniji klasici poput “Sir Duke”, “You’re Are The Sunshine Of My Life”…), koji svako mjesto na kojem Big Band Hrvatske liječničke komore nastupa pretvaraju u zanimljivu i uzbudljivu destinaciju kojom dominira kvalitetna glazba.

Da adventski ugođaj bude još svečaniji i radosniji pobrinut će se i tri gošće solistice okupljene u vokalnom sastavu Gelato Sisters. One će uz Big Band HLK interpretirati svoje kompozicije, standarde, ali i božićne klasike te nas na više nego primjeren način uvesti u veselo blagdansko raspoloženje.

PROMO

 

Izvor vijesti

Slični postovi: