Nedjelja, 28 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

KAKO JE IZGLEDAO PRVI DAN U ZATVORU BILLA COSBYJA Plakao ženi preko telefona: ‘Pao sam niz stepenice, gađali su me hrenovkama!’

Bill Cosby, koji je završio u zatvoru zbog optužbi za silovanje, opisao je svoj prvi dan u zatvoru požalivši se da su ga pogodili u glavu starim pecivom za hot dog te da je uz to i pao niz stube.

Nedugo nakon izricanja presude prema kojoj je zbog seksualnih napada osuđen na 10 godina zatvora, Cosby je telefonirao sa svojom suprugom Camille.

 

‘Rekao je da su mu u glavu bacili ustajalo pecivo za hot dog te da je pao niz nekoliko stepenica jer ga nitko nije vodio’, rekao je za Radar Online izvor koji je čuo Cosbyjev telefonski poziv ženi.

Cosby ima 81 godinu i gotovo je slijep, zbog čega je u manjini među zatvorskom populacijom u Pennsylvaniji.

Jedna je web stranica s tračevima napisala i da je Cosby ženi rekao ‘da uzme čekovnu knjižicu i zaposli bilo koga tko bi mogao olakšati i ubrzati njegovo puštanje iz zatvora’.

Actor and comedian Bill Cosby is seen in this booking photo released by Montgomery County Correctional Facility, Maryland U.S., September 25, 2018. Courtesy Montgomery County Correctional Facility/Handout via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. TPX IMAGES OF THE DAY

REUTERS

zatvorska fotografija Billa Cosbyja

 

Andrew Wyatt, publicist posrnulog komičara, ima drugačiju priču. On je za TMZ pak rekao da Cosbyja u zatvoru dobro tretiraju.

‘Najprije mi je rekao da su ljudi bili oduševljeni što su ga upoznali i vidjeli i da se prema njemu ponašaju vrlo lijepo i s poštovanjem’, rekao je Wyatt.

Nakon Cosbyjevog saslušanja, presude i izricanja kazne, Wyatt je medijima rekao da je njegov klijent bio podvrgnut suđenju koje je najviše rasističko i seksističko u povijesti SAD-a.

‘Progonili su Isusa i pogledajte što se dogodilo. Ne kažem da je gospodin Cosby Isus, ali znamo što je ova zemlja stoljećima radila crncima’, rekao je.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: