Srijeda, 22 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

LJUBAV NA DALJINU Oskar je iz Celja, a Jelena je Varaždinka, kilometraža malo veća od stotinjak kilometara za njih je zbog korone nepremostiva

Oskar i Jelena čas se vole pa se svade pa “mrze” i mire. Guguću i urlaju. Baš kao i svaki drugi ljubavni par. Tek s jednom razlikom – sve to rade putem Messengera, jer uživo ne mogu. Oskar Mažgon je iz Celja, Jelena Sekelj je Varaždinka, a kilometraža malo veća od stotinjak kilometara od prije nekoliko je dana nepremostiva. Korona kriza fizički ih je razdvojila preko noći.

Zbog toga su u prtljažniku Oskarovog automobila, a kojim se Jelena svakodnevno iz Celja vozila na posao u Varaždin, ostale njegove “najdraže” tenisice za kojima svakodnevno kuka.

– Ide mi na živce. Kaj će mu sad tenisice kad ionako nikam ne ide? – pita se Jelena. Ležerni Slovenac, pak, ne shvaća njezino podcjenjivanje njegovog “problema”. Istovremeno, ona ga tjera da nosi rukavice kad ide u trgovinu, on joj pokazuje da ih ima u džepu hlača i nije mu jasno čemu drama.

Oskar Mažgon i Jelena Sekelj jedan su od puno ljubavnih parova koje je koronavirus fizički razdvojio. Sve su priče vjerojatno slične. Ovo je njihova. Oboje su sportaši, rade, druže se s Oskarovim klincima iz prvog braka, planinare s kujicom Daisy. Oboje trče i ultramaratone, voze bicikl… Jelena pliva, Oskar surfa, skupljaju bilje, putuju.

Privatni album

Oskar i Jelena

 

U petak su, 20. ožujka, trebali putovati na Maltu.

– Tužna sam mu se javila, a on mi je rekao da možemo oboje obući kupaće, leći svatko na svoju terasu, sunčati se i praviti se da smo na Malti… I pritom je bio skroz ozbiljan – smije se Jelena.

Veza Jelene i Oskara od početka nije “klasična”.

– Upoznali smo se prošle godine na utrci 100 milja Istre. Oboje smo bili pratnja prijateljima, pa smo tak proveli zajedno tri dana i od tada

Izvor vijesti

Slični postovi: