Ponedjeljak, 20 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

LJUBAVNE RAZMIRICE U SMRT OTJERALE TV ZVIJEZDU Posljednje sate Valentinova provela je s najboljom prijateljicom, a onda se oglasila na Instagramu

Britanski showbizz svijet u subotu ujutro ostao je u šoku. Bivša voditeljica britanskog reality showa “Love Island” Caroline Flack (40) pronađena je mrtva u svojem stanu. Obiteljski je odvjetnik za BBC izjavio da je Flack počinila samoubojstvo u svojem stanu u istočnom Londonu. Flack si je oduzela život gotovo tri tjedna prije nego što je trebalo početi suđenje za fizički napad na partnera.

Caroline Flack rođena je 1979. godine u Londonu. Karijeru je započela kao glumica 2001. godine u filmu “Is Harry on the Boat?”, u kojem glavnu ulogu igra Danny Dyer. Od 2002. do 2004. godine sudjeluje u televizijskim skeč-emisijama “Bo’ Selecta!”, a otprilike u isto vrijeme počinje raditi i kao voditeljica. Posljednjih 15 godina vodila je razne emisije, primjerice “I’m a Celebrity… Get Me Out Of Here”, “Xtra Factor”, “Gladiators” i “X Factor”.

Nakon što je 2014. godine pobijedila u emisiji “Strictly Come Dancing” (hrvatska inačica tog šoua je Ples sa zvijezdama), počela je voditi popularni britanski TV reality show “Love Island”. Radi se o šou u kojem se grupa nepoznatih ljudi preseli u vilu na otoku Mallorca, gdje žive izolirani od ostatka svijeta. Slično kao u Big Brotheru, prate ih deseci televizijskih kamera, a ako žele ostati na otoku, moraju si pronaći partnera. Cilj showa je, dakako, pobijediti jer pobjednik odnosi 50.000 funti.

Profimedia

obožavatelji ostavljaju cvijeće pred stanom Caroline Flack

 

Voditeljica koja godinama vodi emisiju punu drama, intriga i ljubavnih zavrzlama i sama je iskusila ljubavni brodolom.

Britanski tabloidi, predvođeni Sunom i Daily Mailom, obožavali su ju povezivati s raznim poznatim imenima.

Jedan od brojnih članaka u kojima se dubinski analizira njezin ljubavni život naslovljen je “Caroline Flack: kompletan vodič o ljubavnom životu voditeljice Love Islanda”. Prvi na popisu nesuđenih partnera

Izvor vijesti

Slični postovi: