Četvrtak, 26 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

‘MA NISAM JA NIKAKAV HEROJ. NEUGODNO MI JE PRIČATI O TOME’ Slavni glumac otkrio kako je spasio dostavljača od huligana koji su ga htjeli opljačkati

Benedict Cumberbatch (42) definitivno jest zvijezda s ‘A liste’, ali ovaj popularni engleski glumac itekako je ostao skroman i prizemljen.

To je dokazao lani, kad je potpunog stranca spasio od pljačkaša, a o svojem herojstvu nije želio javno govoriti sve do sad, kad ga je na njegov nesebičan čin podsjetila američka komičarka Ellen DeGeneres (60), koja je Benedicta ugostila u svojem talk showu.

Naime, junak filma “Igra oponašanja” u studenom prošle godine sa suprugom, kazališnom redateljicom Sophie Hunter (40), vozio se Uberom, kad je u centru Londona, i to sasvim slučajno, iz auta vidio kako četvorica mladića pokušavaju opljačkati dostavljača koji je bio na biciklu.

– Bilo je jasno da je čovjek u opasnosti. Cumberbatch mi je naredio da stanem, izjurio je van iz auta i jednostavno povukao napadače… Dečki su odmah pobjegli – ispričao je tek ove godine, točnije u lipnju, vozač Ubera.

– Ma nisam ja nikakav heroj, sve je to preuveličano… Čudno mi je i neugodno pričati o tome… Ali da, u tom trenutku nisam previše razmišljao, a moglo je biti svega – noževa, bacanja kiseline – nikad ne znaš što se može dogoditi u takvoj situaciji – rekao je engleski glumac u showu Ellen DeGeneres, a prenio je BBC. Benedict je čak zaustavio i promet kako bi drugi putnici eventualno mogli svjedočiti o nemilom događaju.

Inače, londonska policija nikad nije uhitila mladiće koji su napali dostavljača.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: