Nedjelja, 28 studenogaStranica o Hrvatski
Shadow

MIA ODLAZI NA SVJETSKI IZBOR MISS UNIVERSE 2019. Gradonačelnik Bandić je našoj ljepotici zaželio sretan put i puno uspjeha

Mia Rkman, Miss Universe Hrvatske 2019. sutra rano ujutro putuje na svjetski izbor Miss Universe 2019 koji će se 8. prosinca održati u Atlanti uz izravan prijenos na FOX televiziji. Trosatni izravni prijenos i ove će godine voditi jedan od najomiljenijih američkih voditelja, Steve Harvey, peterostruki dobitnik nagrade Emmy.

Gradonačelnik Zagreba, Milan Bandić sa svojim suradnicima jučer je primio Miu u Gradskom poglavarstvu i zaželio joj sretan put i puno uspjeha na svjetskom izboru Miss Universe.

Pripreme za svjetski izbor Mia je započela gotovo odmah nakon hrvatskog izbora krajem travnja, prije svega usavršavanjem engleskog jezika u Berlitzu te redovitim vježbanjem, a kako se približavao i dan odlaska, Mia je uz obaveze na fakultetu polako obavljala i zadnje pripreme: još jednom posjetila je talijanskog dizajnera obuće, Gimmija Baldininija, gdje je za put odabrala cipele i čizme iz zimske kolekcije, dok je najuzbudljiviji dio priprema bilo biranje večernjih haljina.

Grad Zagreb

 

Mia će Samsonite kofere napuniti jedinstvenim haljinama Matije Vuice među kojima će biti i ona „glavna“ u kojoj će se predstaviti žiriju, nacionalna haljina te cocktail haljine za posebna događanja. Kako će izgledati ta „glavna“ haljina, saznati ćemo tek pred sam izbor, kada će ovogodišnje finalistice imati preliminarno ocjenjivanje i kada će žiri odlučivati o tome kojih 20 sretnica, od ukupno njih 90, ulazi u najuži krug i borbu za krunu.

Da bi predstavljanje na svjetskoj sceni bilo što dojmljivije, savjetima o frizuri dala joj je Lidija Štokić, suvlasnica salona Hairvetica, a budući da je Mia početkom jeseni operacijom korigirala dioptriju u Klinici Svjetlost, ovih dana imala je zadnji kontrolni pregled koji je potvrdio da joj je sada vid savršen. Najljepšim željama ispratio ju je prof. dr. Nikica Gabrić sa cijelim

Izvor vijesti

Slični postovi: