Četvrtak, 28 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

Milanović: Interesantno je pitanje je li Plenković dolazio u klub

Predsjednik Republike Zoran Milanović jutros je u Gospiću sudjelovao na otvorenju 22. izložbe tradicionalnih proizvoda “Jesen u Lici”, a odgovarajući na novinarska pitanja nakon govora ponovno je komentirao svoje izjave u nekoliko zadnjih dana.

➡️ Milanović tvrdi da nije nikoga uvrijedio, ima poruku za B.a.b.e
➡️ Milanović se žestoko obrušio na Orešković i Puljak 
➡️ Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova i GONG o Milanovićevim izjavama
➡️ Orešković i Puljak odgovorile Milanoviću

Na pitanje kada će se naći s premijerom Plenkovićem rekao je da mogu doći biciklom do Like.

– Je l’ vama ja djelujem kao netko tko tome stoji na putu? Je l’ to pitanje prikladno uputiti meni? Evo, danas popodne. Sutra ujutro. Noćas. Može doći u klub. To je interesantno pitanje je li on tamo dolazio jer taj ide svugdje, ali možda slučajno nije bio, rekao je Milanović.

Milanović je komentirao svoju prepirku sa saborskim zastupnicama Dalijom Orešković i Marijanom Puljak. Ponovno je spomenuo izjavu Dalije Orešković da se u famoznom klubu Dragana Kovačevića, jednog od sudionika afere Janaf, okupljaju kriminalci i prostitutke.

– Čekam da reagiraju tijela koja bi se time trebala baviti, na primjer, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova, pa da zaštiti te žene i muškarce od nasilnika iz Donje Dubrave, rekao je Milanović.

– Jesam vam rekao da je bila nikakva odvjetnica? Evo, to vam je to. Baš me zanima koliko je stranaka nastradalo zbog takvog nemarnog i divljeg odnosa i koliko je ročišta propušteno, rekao je također.

Dodao je da postoji nekoliko ljudi koji misle da mogu prostački i nasilno vrijeđati svakoga, a dižu se na zadnje noge kad ih se pogleda. Kritizirao je i izjavu kandidata za šefa SDP-a Peđe Grbina, koji je osudio Milanovićeve izjave.

Nastavite čitati – Izvor članka

Slični postovi: