Utorak, 24 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Moderan dom koji odiše šarmom

Zelena boja ne prestaje nas iznenađivati svojim jedinstvenim šarmom i razinom sofisticiranosti koju unosi u interijere! U predivnom stanu na fotografijama vlasnici su hrabro odlučili prigrliti sve popularniji trend zelene boje i njome urediti cijeli stan, koji je oličenje skandinavskog stila s jednostavnim i čistim linijama, zemljanim bojama, pročišćenim dekorom i prirodnim teksturama koje prožimaju cijeli prostor.

 

Zeleni zidovi, tamnozeleni komadi namještaja, neizbježne biljke i drugi, pomno odabrani detalji čine ovaj prostor izvrsno uređenom cjelinom koja nadahnjuje. Dojmljivi zidovi stvaraju dojam svježine i prirodnosti u prostoru, a odabir drvenih komada namještaja, drugih pastelnih i zemljanih boja te neizbježne bijele čine prostor uravnoteženim i atraktivnim.

 

Boravak s kaučem zelene boje, pletene stolice, drveni i bijeli stolić za kavu i tepih s upečatljivom teksturom te brojni kaktusi čine prostor dinamičnim i zanimljivim.

Kuhinja s prostorom blagovaonice također je zelene boje, s kuhinjskim ormarićima u predivnoj pastelnoj nijansi. Blagovaonicu čini dugačak drveni stol okružen drvenim stolcima od kojih su dva obojena u tamnu, šumsku zelenu, koja ih odlično povezuje s dnevnim boravkom, u kojem je ta boja prisutna u obliku udobnog kauča.

 

Zelena boja dokazano umiruje i odmara, pa ne iznenađuje da su se za nju odlučili i u obje spavaće sobe, gdje nam je svaka pomoć potrebna kako bismo se što prije opustili i utonuli u okrepljujući san! Kako vam se čini ovo zeleno carstvo?

 

Izvor: Coco Lapine

Foto: Jonas Ingerstedt

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: