Nedjelja, 28 veljačeStranica o Hrvatski
Shadow

MUSKOV CYBERTRUCK NA STRUJU JE BUDUĆNOST? U najvećoj državi na svijetu ne misle tako, pa su svoj najpoznatiji terenac Ladu Nivu osvježili za 2020.

Prošlo je već 42 godine od kada smo prvi put ugledali Ladu Nivu, a ona je i danas još uvijek ista! Ali zato stalno poboljšavana….

Tako su za Nivu koja će na tržišta stizati od iduće godine Rusi pripremili osvježenje i nekoliko novosti, koje se uglavnom tiču praktičnosti i komfora u kabini.

Vanjski izgled, očekivano, nije zaradio nikakve izmjene osim što je najprestižniji model u ponudi – 4×4 Urban, dobio maglenke integrirane u prednji branik.

Lada

 

I dok na drugom kraju svijeta trenutno pažnju automobilističke javnosti plijeni Muskova Tesla Cybertruck, s druge strane zemaljske kugle, u najvećoj državi planete, auto svijet izgleda potpuno drugačije.

Tesla Cybertruck tamo bi se vjerojatno mogao smatrati travestijom na struju ili zabavom za geekove. Ili za to nisu nikad ni čuli…

 

U Rusiji i zemljama okruženja, ponajviše se vjeruje prokušanim vrijednostima koje služe svrsi i nisu preskupe, a takvom se smatra upravo čuvena Lada Niva.

 

Daleko od zapadnih standarda i tokova u autoindustriji, kupci Nive bit će zadovoljni jer će od iduće godine legendarni ruski 4×4 terenac stizati s osvježenom središnjom konzolom s većim otvorima ventilacije te novim zakretnim prekidačima, s bijelom pozadinskom rasvjetom instrumenata te putnim računalom koje pruža više informacija.

 

Usto, povećan je i pretinac za rukavice a dodana su i dvije 12V utičnice, a za kraj tu su i držači za čaše te više prostora za odlaganje sitnijih predmeta u

Izvor vijesti

Slični postovi: