Ponedjeljak, 24 siječnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Na području Virovitičko-podravske županije 11 novozaraženih

Autor: M.M./HRT

24. 10. 2020.   prije 1 sat

Na području Virovitičko-podravske županije, 11 je novo zaraženih korona virusom, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite VPŽ. No, riječ je o testiranima 21. listopada, koji do danas nisu analizirani.

– U posljednja 24 sata u svijetu zaraženo gotovo pola milijuna ljudi  
– Koronavirus – najnovije informacije  

Od 58 uzoraka, njih 11 je bilo pozitivno na COVID-19. Po dvoje ih dolazi s područja sljedećih gradova i općina, Orahovica Virovitica i Voćin, a po jednog bilježi područje grada Slatine, te područja sljedećih općina: Lukač, Špišić Bukovica, Sopje i Čačinca.

Istodobno, stigli su nalazi za 13 osoba koje su hitno testirane 24. listopada, od 13 testiranih, svi su nalazi bili negativni. Podaci, za ostale dane, još se očekuju.

Inače, na području Virovitičko-podravske županije, prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok, u samoizolaciji je ukupno 420 osoba. Na kućnom liječenju je 110 ljudi. Devetnast osoba oporavilo se od COVIDA-19.

Od početka korona virusa, na području Virovitičko-podravske županije, 505 osoba se zarazilo COVIDOM-19. Istodobno, sedam žena i šestero muškaraca, preminulo je s područja VPŽ.

Iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije, apeliraju na odgovorno ponašanje, uz pridržavanje sigurnosnih i epidemioloških mjera.

Nastavite čitati – Izvor članka

Slični postovi: