Subota, 13 srpnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Na zagrebačkom Glavnom kolodvoru požar zahvatio tri vagona

 Na zagrebačkom Glavnom kolodvoru u nedjelju ujutro izbio je požar nekoliko vagona pri čemu nije bilo ozlijeđenih osoba, doznaje se od policije i vatrogasca koji su ubrzo zaustavili širenje vatre pa sada saniraju požarište.

Policija je dojavu o požaru na Glavnom željezničkom kolodvoru zaprimila oko 8,50 sati, a radi se o 24. i 25. kolosijeku.  Iz policije su istaknuli kako je prema zasad prikupljenim informacijama požar bio na dva vagona koji se ne koriste. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba.

Vatrogasna postrojba Zagreb izvijestila je kako se požar vagona dogodio kod Koturaške ulice, a nagorio je i treći vagon. U roku od oko pola sata zaustavljeno je širenje plamena te se radilo na dogašivanju.

– Za vatrogasce nije bilo opasnosti. Požar smo gasili s četiri vatrogasna vozila,16 vatrogasaca i tri mlaza vode. Ozlijeđenih nema, a materijalna šteta je velika, kazao je Slavko Gorički, šef odjeljenja u JVP-u Centar Zagreb. Dodao je da su navodno skvoteri spavali u vagonima, a požar se dogodio zbog odbačenog gorućeg predmeta.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!

Nastavite čitati – Izvor članka

Slični postovi: