Srijeda, 17 srpnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Najljepše snježne božićne ideje

Bez obzira da li imate puno snijega na mjestu gdje živite ili ga nemate, većina nas voli snijeg za Božić i blagdane. Lijepu božićnu snježnu čaroliju možete stvoriti vrlo jednostavno, a u ovom vam članku donosimo neke ideje kako ju stvoriti sa stilom da izgleda šik. 

 

Snježna božićna drvca

Snježno božićno je uvijek dobra ideja, osobito za područja bez snijega. Što može stvoriti taj čarobni zimski ugođaj bolje od čudesnog bijelog stabla? Ukrašavanje nije uopće teško: odaberite lampice i češere ili možete isprobati različite neutralne i metalne ukrase za moderan glamurozni izgled, ili odaberite šarene ukrase kako bi se vaše stablo isticalo. Kako prirodni i skandinavski dekori postaju sve popularniji, neoblikovana božićna drvca su vrući trendovi, a sa snijegom izgledaju nevjerojatno.

 

 

Snježni češeri i šišarke, i druge ideje

Napravite snježne češere i koristite ih u svom domu kako biste stvorili snježni božićni ugođaj. Možete to biti vijenci ili ukrasi u košarama, zdjelama, možete ih postaviti na prozor, stolove, kamine i mnoge druge površine, budite kreativni. Također, mogu to biti razne svjetiljke, ukrasi, košare i druge stvari koje će vam pomoći da stvorite pravu snježnu bajku.

 

 

Foto: Pinterest

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: