Ponedjeljak, 24 siječnjaStranica o Hrvatski
Shadow

NEVJEROJATNE TRANSFORMACIJE Ove žene imale su 50, 60, pa i 80 kilograma viška, a sada su otkrile i tajnu svoga velikog uspjeha u mršavljenju

Ove žene napravile su izuzetne transformacije i vjerojatno se pitate kako su to uspjele. Slobodna Dalmacija prenosi što su one same rekle o preobrazbi koja im je promijenila živote:

– Izbacila sam kruh i sve iz pekarnice.

– Slatkiše sam jela samo jednom tjedno i to samo crnu čokoladu s malo badema.

– Nisam više pila sokove, nego vodu.

– Trenirala sam tri puta tjedno u teretani, radila čučnjeve, dead lift vježbe, bugarski čučanj, a i tri puta tjedno hodala sam po sat i pol.

– Jedino što mi je pomoglo je neka vrsta LCHF dijete u kombinaciji s vježbom četiri puta tjedno.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zGDoy92aP6g]

 

– Nisam u trgovini kupovala slatkiše. Naime, kad ih nemam, onda ih i ne jedem.

– Povećala sam unos povrća (osim slatkog i običnog krumpira), smanjila unos voća jer ima puno fruktoze, dakle šećera koji me deblja, ubacila sam više vrsta mesa i ribe, a za doručak sam jela jaja s malo sira.

– Unajmila sam privatnog trenera koji mi je sastavio program vježbanja i prehrane. Nisam mogla ići sama, trebao mi je netko da me tjera.

– Shvatila sam da sam se prejedala jer sam nesretna. Onda sam otišla po psa u prihvatilište, ostavila dečka koji me nije ispunjavao, upisala školu plesa… I gle čuda, jela sam manje, a kilogrami su išli dolje.

– Iz svoje prehrane izbacila sam slatko, krekere, peciva, kolače, sve sokove, kokice, čips, čak i one jutarnje pahuljice, jer sam na pakiranju vidjela da su nakrcane šećerima.

– Liječnik mi je rekao da trebam smršavjeti inače ću brzo umrijeti. Šokirao me kad mi je rekao da mi težina ugrožava život.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: