Srijeda, 25 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

NINA ODLUKOM OSTALIH KANDIDATA NAPUSTILA SHOW Evo što je naučila u ‘Životu na vagi’: ‘Više se nikome neću podređivati kako bih dobila nečiju ljubav’

Pred kandidatima je još jedno vaganje, kad će se vidjeti kakav su utjecaj na njih imali Ivan Krolo i Jelena Putnik kao treneri. Ovoga puta o ispadanju odlučuje crvena linija, ali neće ispasti oba člana para, nego će kandidati odlučiti koga od to dvoje kandidata žele spasiti.

Prvi je na vagu stao Petar koji je konačno pao ispod 120 kilograma. Izgubio je 2,5 kg, što znači da sad ima 119 kilograma. Marijo je došao na 111 kg, što znači da je izgubio 1,3 kilograma. Mario koji je na posljednjem vaganju imao višak od 0,8 kg, sad je izgubio 4,2 kg te ima 123,7 kilograma.

Nina i Luka sljedeći su par koji ide na vagu. Nina je izgubila jedan kilogram, dok je Luka sa 101,2 kilograma došao na 100,6, što znači da je izgubio samo 0,6 kg. Markova je vaga ovoga puta pokazala 123,9 kg, što je gubitak od 2,2 kilograma. Alen je izgubio fantastičnih 5,6 kilograma te sad ima 119,9 kg!

Irena je izgubila dva kilograma i sad ima 91,2 kg, a njezin par Domagoj izgubio je 2,1 kg te je došao na 128 kilograma.

Zadnji na vaganje idu Josipa i Biserka, koje već neko vrijeme sumnjaju u svoje sposobnosti. Josipa je došla na 105 kg, što je gubitak od 2,6 kg, a njezina partnerica Biserka svojim im je rezultatom osigurala da se nađu iznad crvene linije. Naime, ona je smršavila 3,1 kg te je napokon pala ispod 100 kilograma i sad ima 99,5 kg. Prema svim rezultatima, Nina i Luka su par koji se nalazi ispod crvene linije i kandidati će morati birati koga od njih dvoje žele spasiti.

Kandidati su imali pet sekundi da na pločice koje su bile pokraj njih napišu kojeg člana žutog para žele spasiti. Mario je dao svoj glas Nini jer smatra kako joj je ostanak važniji nego Luki. Biserka je dala svoj glas Luki jer vjeruje da će biti finalist i smatra da predano radi i pridržava se prehrane. Isto je glasovala i Josipa, baš kao i Marijo jer Luku vidi kao svog velikog motivatora. I Petar je svoj glas dao Luki jer vjeruje da ga on motivira na bolje i jače. Domagoj je također spasio Luku, a svoje su mu glasove dali Irena i Marko, tako da se na kraju Nina morala oprostiti od kandidata.

Nina je u show “Život na vagi” došla sa 124 kilograma, a izlazi s 95,1 kg, što znači da je izgubila 28,9 kilograma. No ono što kaže da se znatno promijenilo jest to da se više neće nikome podređivati samo da bi dobila nečiju ljubav.

Jelena i Krolo oprostili su se s kandidatima nakon što su tjedan dana živjeli s njima, a prokomentirali su i Ninino ispadanje te rekli da se nadaju kako će nastaviti s treninzima i izvan kuće. Krolo je rekao i kako se pomalo čudi ostalim kandidatima koji nisu izbacili Luku koji je najveća konkurencija svima.

Izvor vijesti: Jutarnji List

Slični postovi: