Četvrtak, 23 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

NOVA PRIČA O PROSTORNOM DIZAJNU KOJA ĆE VAS ODUŠEVITI: Zagreb je dobio novi Concept Store prozora, parketa i vrata

Hrvatski dizajn prostora dobio je potpuno novu dimenziju koja će vas oduševiti već pri prvom susretu. U Zagrebu je otvoren novi Concept Store u Blok Bužanova – Ognjena Štrigina 2, koji na impresivnih 400 m2 predstavlja najmodernije domaće proizvode za uređenje prostora te tako ponudu uspješnih hrvatskih proizvođača Međimurjeplet i Pana Windows lansira uz bok najnovijim svjetskim trendovima. Među prvima Concept Store su s velikim zanimanjem razgledali ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, predsjednica Uprave HBOR-a Tamara Perko, bivši premijer Franjo Gregurić, poduzetnik Jako Andabak, Neven Mikec, Josip Vučemil, ali i arhitekti Andrija Rusan, Saša Begović, Zoran Zidarić sa suprugom Mirnom i mnogi drugi poznati arhitekti, dizajneri i investitori.

Stambena zgrada VMD u Strojarskoj ulici opremljena je proizvodima tvrtke Pana Windows

 

Novi show room ovih domaćih proizvođača s tradicijom dužom od tri desetljeća predstavlja najmodernije komade najkvalitetnijeg namještaja za unutarnje i vanjsko uređenje, kao i prozore, vrata te parkete proizvedene s puno ljubavi prema prirodi i drvu. Novo mjesto susreta s arhitektima i kupcima, svojim maštovito uređenim prostorom, nudi brojna idejna rješenja za nove domove iz snova ili pak prostore hotela i restorana u kojima ćemo s veseljem boraviti. Concept Store su predstavile Ana Marija Sobočanec Dujić te Nikolina Babić, a posebno emotivan bio je osnivač Međimurjepleta i Pana Windowsa Alojzije Sobočanec. Također, u kratkom filmu prikazan je tijek proizvodnje, a svoje viđenje ideja i realizacije dali su i brojni zaposlenici koji su zajedno s upravom zaslužni za ovu lijepu hrvatsku gospodarsku izvoznu priču. 

 

Dizajn Međimurjeplet već niz godina osvaja ljubitelje vrhunskog dizajna diljem Europe. Osnovan je još davne 1965. godine sa sjedištem u

Izvor vijesti

Slični postovi: