Utorak, 26 svibnjaStranica o Hrvatski
Shadow

On-line bankarstvom putem mobilne aplikacije i interneta (m-zaba i e-zaba) plaćajte režije, provjerite stanje računa, prebacite novac i još mnogo toga

Koristite se različitim aplikacijama za dopisivanje, kuhanje, vježbanje ili igranje igrica? Zašto se ne biste koristili i aplikacijom za bankarstvo?

Svakodnevne radnje poput plaćanja režija, provjeravanja stanja računa, prebacivanja novca i ostalih Zabinih usluga obavite on-line bankarstvom putem mobilne aplikacije (m-zaba) i on-line bankarstvom putem interneta (e-zaba) unutar kojeg vam je dostupna i usluga e-poslovnice.

Ostanite kod kuće, zaštitite svoje zdravlje i zdravlje svojih najbližih te pristupite Zabinim uslugama na jednostavan, siguran i brz način, bez odlaska u poslovnicu.

Promo

Provjerite stanje i promete po računu!

Trebate obaviti kupnju, a niste sigurni kakvo je stanje na vašem računu? Bilo gdje i bilo kad putem e-zabe i m-zabe imate uvid u stanja i promete kunskih i deviznih tekućih i žiroračuna, štednje, kredita, kartica i investicijskih fondova. Sva vaša imovina i obveze na jednom su mjestu.

Kontrolirajte svoju potrošnju!

Uz m-zabu jednostavno promijenite dnevne limite po karticama i provjerite kada na naplatu dolazi obročno plaćanje i tako kontrolirajte svoju potrošnju, štedite vrijeme i novac.

Plaćajte račune i režije!

Ne volite plaćanje računa? Inače nosite uplatnice u dućan, poštu ili banku? Ostanite kod kuće, a račune i režije plaćajte uz niže naknade na transakcije brzo, jednostavno i sigurno. Dovoljno je odabrati m-foto plati u aplikaciji m-zaba, zatim račun s kojeg želite platiti režije i skenirati barkôd ili odrezak uplatnice mobitelom. I to je to! Nema pretipkavanja, nema izlaska iz kuće i nema gubljenja vremena jer m-foto plati sve radi za vas. A uz to, Potvrdu o plaćanju možete zatražiti na kućnu ili e-adresu, također pomoću aplikacije m-zaba.

Šaljite i primajte novac!

Svakodnevno razmjenjujete poruke i fotografije s prijateljima? Sada jednako jednostavno možete razmjenjivati i novac – i to bez naknade za slanje. Ne trebate više ići na bankomat da biste nekome vratili

Izvor vijesti

Slični postovi: