Nedjelja, 7 kolovozaStranica o Hrvatski
Shadow

Opet pukla vodovodna cijev u Selskoj, promet obustavljen

Zagrebačka policija javila je jutros da je opet puknula vodovodna cijev na području Trešnjevke, malo prije 5 sati na raskrižju Selske i Baštijanove. Veća količina vode izlila se po okolnim ulicama. 

Javljeno je da je voda prodrla u objekte u gotovo svim ulicama između Krapinske i Ozaljske. Na mjestu događaja su vatrogasci JVP-a Zagreb i pripadnici dobrovoljnih vatrogasnih društava. Za sada nema ozlijeđenih, materijalna šteta još nije utvrđena, a promet je u tom dijelu grada zaustavljen.

Podsjetimo, vodovodna cijev pukla je u Selskoj u noći sa subote na nedjelju, što je bilo treće pucanje cijevi u toj ulici. To ne iznenađuje s obzirom na to da je riječ o najstarijem dijelu cjevovoda koji je postavljen prije gotovo pola stoljeća. U posljednjih 20 godina, kažu u Vodoopskrbi, uloženo je više od 4 milijarde kuna u vodovodnu mrežu. Oni će platiti i ovu sanaciju.

Zatvaranje Selske ceste na Trešnjevci dovelo je do velikih prometnih “čepova”. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!

Nastavite čitati – Izvor članka

Slični postovi: