Srijeda, 26 siječnjaStranica o Hrvatski
Shadow

Orešković i Puljak postavile ploču Ureda predsjednika ispred Kovačevićevog “kluba”

Autor: T.V./Hina

29. 09. 2020.   prije 1 sat

Saborske zastupnice Dalija Orešković (SiP) i Marijana Puljak (Pametno) postavile su ploču “Ured predsjednika Republike Hrvatske” na pročelje zgrade gdje se nalazio klub uhićenog direktora Janafa Dragana Kovačevića, u koji je zalazio i predsjednik Republike.

Kartonsku ploču zastupnice su postavile na pročelju zgrade u Slovenskoj ulici na broju devet, ispred “posebnog ureda predsjednika republike Zorana Milanovića” s namjerom da upozore da postoje dvije Hrvatske.

– Jedna u kojoj građani moraju slijediti zakone i pravila ili će biti sankcionirani i druga za koju zakoni i pravila ne vrijede, kazala je Marijana Puljak dodavši da predsjednik Milanović, koji je boravio u ‘klubu’ uhićenog šefa Janafa, živi u toj, drugoj Hrvatskoj.

Puljak smatra da je to Hrvatska sitih i pijanih političkih elita koji znaju da će ih zakoni zaobići i ničega se ne boje a da je Milanović mogao “plandovati” u ilegalnoj točionici alkohola dok su građani bili zatvoreni u svojim kućama i poduzetnici nisu mogli raditi.

Zastupnica Stranke s Imenom i Prezimenom Dalija Orešković naglasila je da je ploča s natpisom Ureda predsjdenika postaviljena privremeno, jer je Milanović nastavio tradiciju premještanja predsjedničkog ureda koju je započela njegova prethodnica Kolinda Grabar-Kitarović.

– U situaciji lockdowna smo pričali da će naša stvarnost biti novo normalno, nitko nije niti slutio da će to podrazumijevati činjenicu da se najviši državni vrh sastaje u

Nastavite čitati – Izvor članka

Slični postovi: