Subota, 18 rujnaStranica o Hrvatski
Shadow

OSIGURAJTE UGODAN OSJEĆAJ U DOMU ILI UREDU: Evo kako najjednostavnije riješiti problem suhoće zraka u sezoni grijanja

Mnoga dosad provedena istraživanja potvrdila su da psihičko zadovoljstvo, dobro raspoloženje i odnosi s okolinom uvelike ovise o samoj kvaliteti zraka koja prevladava u našem domu. Isto tako, suhi zrak u prostoru u kojem boravimo ostavlja negativne posljedice na naš organizam te šteti našem zdravlju u cjelini.

Stoga, kako možete najjednostavnije riješiti problem suhoće zraka u zimskim mjesecima kada je grijanje zatvorenih prostora neizbježno? Idealno rješenje protiv suhog zraka u interijeru krije se u fantastičnim ovlaživačima zraka, funkcionalnim i praktičnim rješenjima koja mogu u samo nekoliko minuta osigurati optimalnu vlažnost te stvoriti ugodan osjećaj u svakom prostoru. S obzirom na to da preporučena vlažnost zraka u prostoru iznosi između 40 i 60 posto, zimi je ta razina često smanjena i za nevjerojatnih 30 posto.

Ovisno o veličini prostora u kojoj se nalazi ovlaživač zraka, on kao takav osigurava tihi rad, omogućava znatnu uštedu energije, dozator mirisa, a ima i praktičan podsjetnik koji ukazuje na zamjenu filtara te je od ekološkog materijala za dodatnu sigurnost. Osim vrhunske kvalitete ovog proizvoda, on ima zanimljiv dizajn i izgled kojim se savršeno uklapa u gotovo svaki stil uređenja.

Foto: OSCAR little, ovlaživač idealan za male prostore, Stadler Form

Bez obzira na to je li riječ o dnevnom boravku, kuhinji, kupaonici, spavaćoj sobi ili uredu, jedno je sigurno – u svakom će prostoru ovlaživač zraka biti od velike koristi. Ovlaživače zraka OSKAR odlikuje tihi rad, švicarski dizajn, vrhunska kvaliteta i ušteda energije. Oni rade na načelu isparavanja vode te su namijenjeni

Izvor vijesti

Slični postovi: